Om Tandlægerne Bøgehave

 

Klinikken ligger i lyse og venlige lokaler på 1. sal i ” Axelborg ” på hjørnet af Kongensgade og Kirkegade i centrum af Esbjerg.

 

Britta og Ole Bøgehave er begge opvokset i Esbjerg og blev  færdiguddannet  fra Århus Tandlægehøjskole i 1984. De har haft klinikken siden 1992 og den består i dag af 4 tandlæger, 1 tandplejer, 1 klinikkoordinator og 5 klinikassistenter. Endvidere er der tilknyttet en hospitalsuddannet kirurgisk ekspert, således at indsættelse af tand-implantater og andre specielle operationer kan udføres i trygge omgivelser og alligevel med den største ekspertise.

 

Vi tilbyder dig moderne tandbehandling af høj kvalitet i en behagelig atmosfære, så du kan føle dig tryg og godt tilpas.

 

Vi lytter til dine ønsker og behov og gør, hvad der er muligt for at lave en behandling tilpasset netop dine ønsker og din økonomi.
 

Vi anvender de nyeste teknikker, materialer og udstyr og siden 2010 har vi været ISO 9001 certificerede - din garanti for at klinikkens procedurer lever op til landets strengeste krav inden for kvalitet, faglighed og hygiejne.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Tandlægerne Bøgehave. 
 

 

 

 
Tandlægerne Bøgehave . Kongensgade 53, 1 . 6700 Esbjerg . Tlf. 75 45 78 22 . kontakt@bogehave.dk