Få råd til et godt tandsæt

 

Gennem SparXpres kan Tandlægerne Bøgehave tilbyde dig mulighed for finansiering af tandbehandling over en længere periode.

Har du ikke lige pengene til den nødvendige tandoperation eller de kosmetiske behandlinger, kan du låne pengene gennem SparXpress.

Investeringen i dine egne tænder, kroner, implantater eller broer kan du fordele månedsvis, som det passer bedst til din økonomi.

Før du kan søge om finansiering, skal du have lavet et prisoverslag på den aktuelle behandling.

Se beskrivelsen af de 2 finansieringstyper nedenfor.

 

 

12 mdr. RentefriLån


Løbetid 12 måneder uanset beløbets størrelse. Der betales ikke renter af det lånte beløb, men tillægges et oprettelsesgebyr på 5% eller minimum kr. 400,-. Herudover vil der blive opkrævet et gebyr på kr. 15,- pr. måned for administration.


Klik her for at åbne ansøgningsblanket

 

 

VIP LavrenteLån


LavrenteLån kan fordeles over et større antal måneder. Du får derfor en bedre valgmulighed i hvilket beløb du ønsker, eller har mulighed for at afdrage pr. måned. Der tilskrives en rente på 0,82% pr. måned, og tillægges et oprettelsesgebyr på 5% af beløbets størrelse, min. 400,-  maks. 1.500,-. Herudover vil der blive opkrævet et gebyr på kr. 15,- pr. måned for administration.


Klik her for at åbne ansøgningsblanketDu er altid velkommen til at kontakte os for nærmere information, eller for at bestille tid til en samtale med din tandlæge.

 

 

Vi anbefaler behandling i tide


Professor, dr. odont. Flemming Isidor, Århus Tandlægeskole har på baggrund af sin undersøgelse af tandpleje* i Danmark konkluderet, at af de patienter, som blev anbefalet en krone på en kindtand, fik i gennemsnit kun 36 % faktisk denne behandling. Det vil sige, 64 % fik ikke den anbefalede behandling.

Den hyppigste begrundelse for dette fravalg var, at patienterne ikke havde økonomisk mulighed for at få foretaget den anbefalede behandling.
* Offentliggjort i Tandlægebladet nr. 2 Januar 2003

” Tandlægers erfaringer med at foreslå og få gennemført behandling med kroner og broer i privat praksis” af Flemming Isidor og Rod Moore.

 
Tandlægerne Bøgehave . Kongensgade 53, 1 . 6700 Esbjerg . Tlf. 75 45 78 22 . kontakt@bogehave.dk